Handlekurv oppdatert

Generelle vilkår

Vi bryr oss om at alle våre kunder er fornøyde med kjøpet. Du kan føle deg trygg på at vi overholder forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Skulle det oppstå problemer, prøver vi alltid å løse det på best mulig måte.

Angrerett, spesialbestillinger og returfrakt

Som kunde kan du alltid kansellere kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen. I tilfeller der du ønsker å benytte angreretten, vennligst kontakt oss på info@sorselestugan.se. Returfrakt betales av kunden. Dersom du har lagt inn en spesialbestilling hvor du har valgt å tilpasse sluttproduktet til dine ønsker, noe som kan gjøre det vanskelig å selge produktet til en ny kunde, kan vi kreve kompensasjon for eventuell verdireduksjon ved eventuell retur av produktet.

Priser og frakt

Alle priser som vises på vår nettside er inkludert Mva og toll. Vi tilbyr gratis frakt ved bestilling på nett med unntak av bestilling av løst tilbehør. Vi tilbyr foreløpig ikke lossing av kranbil, men du kan velge å få bestillingen levert til terminalen eller til din oppgitte adresse. Velger du hjemlevering må du selv stå for lossingen med traktor.

Vi bruker Schenker for våre leveranser innen Norge. Klikk her for å se nærmeste Schenker godsterminal.

Leveringstid

Normalt 3-5 uker eller etter avtale. I høysesongen april til september kan det forekomme betydelig lengre leveringstider, opptil 8-10 uker. Forbehold om sluttsalg av enkelte hyttetyper i løpet av året. Inntil 4 uker før levering har kjøper alltid rett til å kansellere sin bestilling.

Garanti

Eventuelle skader eller feil ved leveransen meldes til selger direkte på tlf: 0952-122 22, så det rettes så raskt som mulig og selvsagt gratis.